Grundpakken – masser af populære kanaler

I Grundpakken finder du nogle af de mest populære tv-kanaler.
Fx DR’s kanaler, TV 2, TV3 og TV 2 Charlie som tilsammen står for 68 % af al det tv, som danskerne ser.Her kan du se alt fra Vild med Dans, Sygeplejeskolen og Robinson Ekspeditionen til de største sportsøjeblikke. Du kan bl.a. følge herrelandsholdet, når EM-slutrunden ruller over skærmen på DR1 og TV3 til sommer, og du kan følge OL i Tokyo 2020 på DR’s kanaler.
På Xee kan du desuden se masser af Premier League og Bundesligaen.

Mellempakken – spækket med sport

Du får selvfølgelig alt det indhold, der ligger i Grund- og Mellempakken, men derudover er Fuldpakken fyldt med fantastisk underholdning for hele familien.
Fx sender kanalerne fra Viasat og C MORE stjernespækkede film og serier døgnet rundt – og du får også adgang til det hele on-demand, så du kan se det, når det passer dig.
Derudover indeholder Fuldpakken masser af naturprogrammer, populære børnekanaler og et bredt udsnit af nyheder.

Fuldpakken – underholdning for hele familien

Udover alt det, som ligger i Grundpakken, øger vi sportsudbuddet i Mellempakken i 2020 med kanaler som TV 2 Sport, TV3 Max og TV3 Sport. Her kan du både se masser af Superliga-kampe, Champions League, Premier League, Formel 1, ishockey og meget andet.
Der er selvfølgelig også masser af underholdning til dig, der elsker serier, komedier, haveliv, livsstilsprogrammer og nyheder på kanaler som TV 2 News og TV 2 Zulu.
 
 
 

Del dette: