Gørlev Antenneforening

FM-signalet er lukket

Vi har valgt at lukke ned for FM signalerne, for at skaffe mere plads i vores kabelnet til hurtigere og mere stabilt internet. (det samme gjorde bl.a. YouSee for ca. et år siden).

Hvad gør man så?

  1. Du kan høre radio på dit TV. Fra frekvens 1701 og fremefter har du alle DAB kanalerne.
  2. Du kan opsætte en stue eller loftantenne og til slutte den der, hvor din antenneledning fra radiostikket  sidder i dit anlæg, så har du FM signalerne men ikke DAB signalet.
  3. Du kan investere i en DAB radio, den kan købes til en pris fra ca. kr. 250.00

Andre løsninger:

Du sætter en ledning i din radio, i  AUX indgangen på dit anlæg. Hertil kan du tilslutte din Smart Phone, hvor du kan downloade en app der hedder ”radio DK”. Her kan du finde alle de radio kanaler der findes i Danmark. Evt. kan en Chromecast Audio andvendes hvis man vil have en trådløs løsning.

En anden løsning er at købe en internet radio adapter. Den kan f.eks. købes på nettet (gå ind og google internet radio adapter, så kommer der flere løsninger frem). Den tilslutter du til dit anlæg via AUX, så vil du kunne høre hele verdens radio stationer og også DAB radio. Adapteren tilsluttes trådløst til din internet router, så kan du anvende dit anlæg igen.

Hvis du vil have professionel rådgivning, kan du kontakte Ole fra Høng antenneservice tlf. 40203342, Så vil han aflægge dig et uforpligtende besøg og eventuelt levere det der skal til for at høre radio.