Gørlev Antenneforening

Strong WiFi Extender

Driller nettet i hjørnet af huset?

WiFi er elektromagnetisk stråling – det samme som lys. Og selvom WiFi kan gå gennem forskellige materialer meget bedre end synligt lys er én sender ikke altid nok hvis man gerne vil have stabilt internet i alle hjørner af huset eller på terrassen.

 Dette er der mange gode løsninger på, men den vi foreslår hedder Strong. Det er et såkaldt meshnetværk man opretter i stedet for det indbyggede i kabelmodemmet. 

Her nedenfor kan du læse anmeldelser fra MereMobil og EkstraBladet

Med AirPlay indbygget i Strong Wi-Fi kan man gøre sine højtalere med 3.5mm minijack stikket til en AirPlay højtaler som betyder at man fra Apple enheder der undersøtter AirPlay kan streame sin musik til højtalerne trådløst.

 

Med Strong Wi-Fi kan der tilsluttes en ekstern hukommelsesenhed så som en USB nøgle, ekstern harddisk osv. til USB 3.0 porten og dermed er afspilning af medie filer (videoer, billeder og musik) tilgængelig på alle kompatible enheder.

 

Strong Wi-Fi er udstyret med 2×1 Gbit ethernet porte. Enheder, som TV, digital receivere eller printere kan tilsluttes og blive integreret i det trådløse netværk.

 

Hvad koster det?

Strong Mesh med 2 stk Extendere

Vælg din pris
99 kr/mnd Opsat og leveret
  • Sæt-selv-op 79 kr/mnd
  • Engangsbetaling så du ejer: 1795
Til de fleste

Strong Mesh med 3 stk Extendere

Vælg din pris
129 kr/mnd Opsat og leveret
  • Sæt-selv-op 109 kr/mnd
  • Engangsbetaling så du ejer: 2295
Stort hus